Tooted märksõnaga philharmonicer 1oz (3)

Ceyloni kaneel

Ceyloni kaneel

16. sajandil avastasid Portugali vallutajad Sri Lankas Ceyloni kaneeli ja tõid selle maitseaine 16. ja 17. sajandil Euroopasse. Ceyloni kaneel saadakse metsikult kasvavatelt puudelt, mis ulatuvad kuni 10 m kõrgusele ja kasvavad Ceyloni ja Lõuna-India metsades. See maitseaine valmistatakse kõige peenematest sisekoorest, mis on lõigatud kolme aasta vanustelt võrsetelt. Tõeline Ceyloni kaneel on tugeva aroomi ja suurepärase maitsega maitseaine. Igaüks, kes on seda kunagi proovinud, teab hästi, milliseid erinevaid maitseomadusi see maitseaine peaks omama. Süsivesikud (g / 100 g): 4,0 Rasv (g / 100 g): 3,0 Valgud (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Minimaalne säilivusaeg: 18 kuud Netokaal (g): 30
Dilli seemned - HoReCa

Dilli seemned - HoReCa

Rooma impeeriumis autasustati silmapaistvaid gladiaatoreid tilli vartest ja okstest pärgadega. Kasutatakse salatite, suupistete, suppide, teise lõuna roa valmistamiseks. Kasutamiseks Soojades ja külmades kastmetes, suppides, liharoogades, linnuliharoogades, kalaroogades, munaroogades, samuti marineerimiseks. Maitse Mõru rohi Toiteväärtus 100 g kohta. Valgud (g / 100g)… 16 Rasvad (g / 100g)… 15 Süsivesikud (g / 100g)… 12 Energia väärtus (kcal / 100g)… 250
Purustatud punane pipar (Tšiili) - HoReCa

Purustatud punane pipar (Tšiili) - HoReCa

Mehhiklased usuvad, et pipar aitab nende mõttel selgemaks muutuda, nad ütlevad, et pipart süües võib tunda oma pead eraldi kehast. Purustatud punane pipar (Chile) - omab kõiki kuuma tšilli pipra omadusi ja maitset, kuid on palju mugavam kasutada tänu oma peenele fraktsionaalsusele. Kasutamine Salatid, kastmed, supid, lihatoidud, linnulihatoidud, pasta, riis, kalatoidud, köögiviljad. Maitse Põletav terav Toiteväärtus 100 g kohta. Valgud (g / 100g)… 13 Rasvad (g / 100g)… 14 Süsivesikud (g / 100g)… 15 Energia väärtus (kcal / 100g)… 240